Volg ons op  en blijf op de hoogte van de actuele zaken!

Aqua Bootcamp

Geplaatst op 28-05-2018

Deze zomer van 1 juni tot en met september biedt zwembad de Hoge Kamp te Hoogblokland, in samenwerking met Riverland Sports, iedere vrijdag en zaterdag een aqua bootcamp aan!

30 minuten op en om het grote grasveld en 30 minuten in het water. Een unieke ervaring waarbij het hele lichaam getraind wordt en het ook aan gezelligheid niet zal ontbreken. Je traint in een gezellige groep, waarbij je het beste bij elkaar naar boven haalt!

Aqua bootcamp voor de jeugd:

Iedere vrijdag zal er van 17:00 uur tot 18:00 uur een aqua bootcamp voor de jeugd van 12 tot 18 jaar zijn. Leuke trainingen waarbij fun en inzet centraal zullen staan. Na de training geniet je nog even na met een lekker bekertje limonade.

Aqua bootcamp voor volwassenen:

Iedere zaterdagochtend van 9:30 uur tot 10:30 uur is er een aqua bootcamp voor volwassenen. Ook hier staan fun en inzet natuurlijk centraal tijdens de afwisselende trainingen. Afsluitend kun je nog even nagenieten met een welverdiend kopje koffie.

Vraag nu een 10 trainingenkaart aan!

Wil jij fit blijven deze zomer en tegelijkertijd het zwembad een handje helpen? Vraag dan nu een 10 trainingenkaart aan voor 60 euro. Dit doe je door een mailtje te sturen naar info@riverlandsports.nl Vermeld hierin je naam en mobiele telefoonnummer en geef dan ook aan welke training je wilt doen.

Twijfel niet langer en kom gezellig meedoen!

Laat een reactie achter
(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk getoond.)Onze sponsors!In het seizoen elke dag met mooi weer geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en van 18.30 uur tot 20.00 uur!  -  Tot zo?!